ΠΡΟΦΙΛ

30 χρόνια εμπειρίας μας κάνουν τους καλύτερους στο χώρο

 

 

 

Διαχείριση πολυκατοικιών-Έκδοση κοινοχρήστων-Υδραυλικές εργασίες-Αποφράξεις


Η Fanis Services είναι μια Ελληνική οικογενειακή Επιχείρηση που ξεκινάει από το 1989 από τον Ιωάννη Μελετίου Φάνη με αρχικό αντικείμενο τις υδραυλικές εργασίες . Με την πάροδο του χρόνου πέρασε στην επομένη γενιά ( τους γιούς του) νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και όραμα την εξυπηρέτηση του πελάτη για το σπίτι ή την εταιρία σας.
Αυτοί οι νέοι άνθρωποι με το ανήσυχο πνεύμα και την εργατικότητα τους διεύρυναν τον κύκλο εργασιών τους εκτός από κάθε είδους υδραυλικές εργασίες ασχολούνται πλέον και με διαχείριση πολυκατοικιών, έκδοση κοινοχρήστων, προμήθεια η αναγόμωση πυροσβεστήρων, καθαρισμούς κτηρίων, αποφράξεις συντήρηση καυστήρων, τοποθέτηση και συντήρηση Air-condition.

 

Η Fanis Services κατανοώντας τις δυσκολίες που περνάει η χώρα μας λόγω της οικονομικής κρίσης και την δυσκολία των συνανθρώπων μας διατηρεί τις τιμές τις πολύ χαμηλές και παρέχει ειδικές τιμές σε ανέργους και σε συνταξιούχους, οι τιμές μας είναι οι πιο χαμηλές στην αγορά.
H εταιρία μας προσφέρει 24ώρη τηλεφωνική και τεχνική εξυπηρέτηση, ανά πάσα στιγμή μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε και να σας λύσουμε κάθε απορία.
Η εταιρία μας προσφέρει την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση σας ανά πάσα στιγμή σε όλη την Αττική.
Η Fanis Services διαθέτει όλα τα νόμιμα παραστατικά: άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, δελτία παροχής υπηρεσιών και τιμολόγια.

 

Νόμιμα παραστατικά - Χρονοδιάγραμμα Εργασιών - Έμπειρο προσωπικό

 

Διαχείριση πολυκατοικιών

 

Έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε την διαχείριση:

• Πολυκατοικίας

• Εμπορικού κέντρου

• Μεγάρου Γραφείων

• Οικισμού

• Κάθε είδους κτιρίων

 

Η ανάληψη των καθηκόντων του διαχειριστή της πολυκατοικίας προβληματίζει όλο και περισσότερο το μεγαλύτερο ποσοστό των ενοίκων, λόγω της έλλειψης χρόνου, των διενέξεων μεταξύ αυτών, τα προβλήματα στην είσπραξη των κοινοχρήστων,καθώς των αυξημένων υποχρεώσεων για την σωστή λειτουργία της πολυκατοικίας.

Η Fanis Services με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της μπορεί να αναλάβει αυτού του είδους τις υπευθυνότητες.

Η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών σε συνδυασμό με την άμεση διεκπεραίωση των καθηκόντων αποτελεί τον κατευθυντήριο άξονα δράσης της Fanis Services.

 

Η μακρά εμπειρία των στελεχών της Fanis Services με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων παρακολούθησης των οικονομικών στοιχείων των κτιρίων, διασφαλίζει την ικανότητά της να αντεπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις που παρουσιάζει το σύγχρονο κτιριακό περιβάλλον.

 

ΥΔΡΕΥΣΗ (ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ)

Με σημείο αναφοράς την πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο των υδραυλικών εργασιών και εγκαταστάσεων, έμπειροι υδραυλικοί της εταιρείας Fanis Services έρχονται - άμεσα - στο χώρο σας και αναλαμβάνουν κάθε είδους υδραυλική εργασία (μικρή ή μεγάλη).

 

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Με σημείο αναφοράς την πολύχρονη εμπειρία μας σε εγκαταστάσεις και έργα θέρμανσης, έμπειροι υδραυλικοί/τεχνίτες/καυστηρατζήδες της εταιρείας Fanis Services έρχονται - άμεσα - στο χώρο σας και αναλαμβάνουν εγκαταστάσεις θέρμανσης και έργα θέρμανσης.

 

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Με σημείο αναφοράς την πολύχρονη εμπειρία μας σε εγκαταστάσεις και έργα κλιματισμού και εξαερισμού, έμπειροι υδραυλικοί/τεχνίτες/ψυκτικοί της Fanis Services έρχονται - άμεσα - στο χώρο σας και αναλαμβάνουν εγκαταστάσεις κλιματισμού και έργα εξαερισμού